Wie is Big Agnes?

In essentie willen we je inspireren om naar buiten te gaan en dezelfde waardering voor het binnenland te vinden als wij. We zijn een klein bedrijf met de bergen op slechts enkele minuten van ons kantoor. We testen producten in deze bergen om uitrusting te maken waarop je kunt vertrouwen als je er op uit trekt. Onze passie is het produceren van hoge kwaliteit outdoor uitrusting op een duurzame manier. We rusten alle mensen uit met de uitrusting die nodig is om comfortabel te kamperen, het achterland te verkennen… en plezier te hebben!

Een hel van een rit

Big Agnes begon meer dan 20 jaar geleden met het doel betere uitrusting te maken om mensen te laten kamperen. Het was een eenvoudig idee, gebaseerd op het bieden van comfort aan dappere zielen die in de backcountry slapen en hen op hun slaapmatje te houden. Wie had kunnen denken dat we twee decennia later bekroonde uitrusting zouden maken, het duurzaamheidsspel zouden veranderen met solution-dyed tentstoffen, en u zouden helpen al die uitrusting in rugzakken te vervoeren?

De vraag om van het buitenleven te genieten, het te beschermen en te behouden is alleen maar sterker geworden. Wij blijven alle mensen uitrusten en inspireren met de uitrusting die ze nodig hebben om comfortabel te kamperen, de openbare ruimte te verkennen en plezier te hebben. Net als u zijn wij meer dan ooit gemotiveerd om de paden op te gaan en te kamperen, telkens weer.

De moeder van comfort

In essentie willen we u inspireren om naar buiten te gaan en dezelfde waardering voor het binnenland te vinden als wij.

Opgebouwd in de bergen

Gevestigd in een skistadje in het noordwesten van Colorado is onze achtertuin een buitenparadijs, en onze testterreinen liggen in het zicht van ons kantoor. De Continental Divide Trail is de thuisbasis van enkele van onze favoriete routes om te skiën, wandelen en mountainbiken; de Mount Zirkel Wilderness lonkt naar ons met zijn hoge alpine toppen. De Yampa rivier stroomt op een steenworp afstand van ons kantoor; en tijdens de meeste lunchuren is het kantoor stil genoeg om een speld te horen vallen terwijl we op zoek zijn naar frisse lucht of verse sporen van de een of andere soort.

Het is eenvoudig. Als je avontuur in de buitenlucht terugbrengt tot de puurste essentie, kom je uit bij het eenvoudige kamperen – nachten op de grond slapen, naar de sterren kijken en naar krekels luisteren zijn een van de fijnste geneugten van het leven.

Geïnspireerd door u

Als trouwe klanten blijven jullie ons inspireren. U gaat naar buiten en geniet van fantastische nachten onder de sterrenhemel. We zijn meer dan ooit gemotiveerd om te blijven innoveren en onze impact op het milieu te verminderen, zodat toekomstige generaties het achterland kunnen blijven verkennen in ultiem comfort.

Vooruitkijkend naar de komende jaren, is onze missie geëvolueerd en zijn we klaar voor de uitdagingen die voor ons liggen. We zullen doorgaan met het uitrusten van alle mensen met de uitrusting die nodig is om comfortabel te kamperen, de backcountry te verkennen en plezier te hebben. We kunnen niet wachten om je op de trail te zien.

 

Big Agnes is toegewijd.

Omringd door outdoor recreatie, waarderen we onze omgeving elke keer als we buiten komen. We streven ernaar om praktijken van ontwerpideeën tot end-of-life oplossingen toe te passen die het buitenleven beschermen. Onze sociale impact is groter dan de uitrusting die we maken. We werken samen met meer dan 20 organisaties die onze openbare gronden helpen beschermen, duurzame praktijken ondersteunen en het voortouw nemen in gelijkheid en inclusiviteit.